Maison à vendre

395000€

3 chambres 143 mètres carrés

Immoweb code : 11377389
Immoweb code : 11377389

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
143 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig gerenoveerde woning in Kiewit!

Gelegen nabij het centrum van Kiewit vinden we deze woning terug in een zijstraat van de Kempische Steenweg, met een makkelijke verbinding naar Hasselt en Zonhoven. Basisschool op wandelafstand en middelbare school op fietsafstand.

Deze prachtige gerenoveerde woning (2021) is gelegen in het hartje van Kiewit. De gehele woning is in een moderne stijl afgewerkt. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden qua indeling. Op de gelijkvloers is er een eerste badkamer en een uitgeruste eerste keuken. In de leefruimte van het gelijkvloers is er toegang tot de tuin met een betegeld terras. Op de eerste verdieping is er een tweede leefruimte met een uitgebreide leefkeuken. Van hieruit heeft u toegang tot het terras. Vervolgens komen we op de tweede verdieping waar er 3 slaapkamers bevinden en een badkamer met inloop douche en een dubbele lavabo. Op elk verdiep bevindt zich een toilet met spoelbakje. Daarnaast is het terras en de tuin zuidoostelijk gericht.

Deze woning met uitstekende ligging biedt tal van mogelijkheden. Perfect voor grote gezinnen, studenten, een ondernemer of voor thuiswerkers.

Extra's:
- Vele opportuniteiten
- Garagebox apart aan te kopen.
- EPC: 217
- Uitzicht over Pukkelpop weide Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter