Maison à vendre

525000€

4 chambres 230 mètres carrés

Immoweb code : 11225049
Immoweb code : 11225049

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
230 mètres carrés habitables
583 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de Langvennestraat tegenover natuurgebied “de Platwijers” ligt deze ruime gezinswoning met veel lichtinval en zuidoostelijk georiënteerde tuin. Je komt de woning binnen via de hal met ingebouwde kasten en toilet.
Verder op de benedenverdieping bevindt zich de living met ingebouwde gashaard en aansluitend een speelkamer/bureau, die door middel van een handige schuifdeur kan worden afgesloten. De keuken werd gerenoveerd in 2010 en beschikt over alle nodige keukentoestellen. Ze sluit aan op de berging, die gerenoveerd werd in 2021.
Via de trap komt men op de eerste verdieping uit in de ruime traphal met veel natuurlijke lichtinval. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met ingebouwde kasten, een badkamer en een dressing. De badkamer werd gerenoveerd (2017) en is uitgerust met bad én douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet.
Er is een vaste trap naar de zolderruimte, die volledig gerenoveerd werd in 2021. Deze zolderruimte kan worden ingericht als bureau, speelkamer of als vierde slaapkamer. Het dak van de woning werd gedeeltelijk gerenoveerd 2020 en er zijn 10 zonnepanelen aanwezig.
De woning is volledig uitgerust met airco (2021).
De achterzijde van de woning geeft uit op een mooie, volledig ingerichte tuin met veel mogelijkheden. Er is een ruime carport, die ook als overdekt terras kan worden gebruikt. Verder is de tuin uitgerust met maar liefst 3 tuinbergings.
Is deze woning iets voor jou? Neem dan contact op met de eigenaars.

Contacter