Maison à vendre

215000€

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 10944419
Immoweb code : 10944419

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
625 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het landelijke Horpmaal, een deelgemeente van Heers, vinden we langs de Horpmaalstraat ter hoogte van nummer 16 deze ruime open bebouwing terug. We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de N3 waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-Truiden, de E40 en onze Franstalige buren gegarandeerd is. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Horpmaal kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets- en wandelroutes.
Ben jij een handige Harry en op zoek naar een woning waar je nog volledig jouw eigen toets aan kunt geven, dan is deze woning zeker iets voor jouw! Het pand werd opgetrokken begin 20ste eeuw. De eigenaars startte alvast met een aantal aanpassingen. Zo werd de keuken, de ruime berging en de badkamer al mooi in orde gezet.
De woning kent een bruto bewoonbare oppervlakte van 172 vierkante meter verdeeld over de verschillende bouwlagen.
We betreden de woning via de inkomhal. Deze leidt ons meteen naar de leefruimte. Aan de andere zijde van de woning kan men de ruime keuken terugvinden. Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime berging terugvinden alsook de vernieuwde badkamer.
Via de trap bereikt men het verdiep. Hier heeft de woning ons nog drie ruime slaapkamers te bieden.
De woning is bovendien voorzien van een zolder.
Extra pluspunt is dat de woning voorzien is van een garage.
Maak snel een afspra

Contacter