Maison à vendre

975000€

5 chambres 700 mètres carrés

Immoweb code : 11200583
Immoweb code : 11200583

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
700 mètres carrés habitables
3600 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig domein bestaande uit riante villa, wellness en praktijkruimte of private feestzaal.

Op een uitzonderlijk rustige en idyllische locatie, vlakbij het kasteel van Veulen werd in 1995 door een gekende aannemer een prachtige tijdloze villa voor eigen gebruik gebouwd.
Het gebouw is zeer ruim, beschikt over 5 slaapkamers, waarvan één gelijkvloerse met aansluitende een badkamer met jacuzzi. De leefruimte en keuken zijn gericht naar de prachtige tuin.

- De woning beschikt over enorm veel lichtinval. Op de gelijkvloerse verdieping kom je binnen via een ruime inkomhal. De vloeren zijn in natuursteen of parket uitgevoerd.
De afwerking is absoluut hoogwaardig. De keuken, de eetkamer en het salon staan met elkaar in verbinding en zijn naar de tuin gericht. Eveneens beschik je op het gelijkvloers over twee bergingen.
Links van de inkomhal tref je een ruime slaapkamer aan met ensuite badkamer en dressing.
Op de verdieping geeft de centrale nachthal toegang tot 4 ruime slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet.
De epc-waarde van de woning is zeer gunstig (185kwh/m²). Je beschikt ook over zonnepanelen en een zonneboiler. Deze woning is op energetisch vlak klaar voor de toekomst.

- Links van de woning is er een ruimte aanwezig dewelke gebruikt kan worden voor feesten. De ruimte is voorzien van een professioneel ingerichte keuken. De ruimte is toegankelijk via een afzonderlijke ingang.

Contacter