Maison à vendre

219000€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11279937
Immoweb code : 11279937

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
270 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Pal in het Centrum van Heers is deze voormalige trekpleister “Liquido” terug te vinden.
Alle voorzieningen zoals scholen, supermarkt, … zijn op wandelafstand gelegen. Heers staat bekend als de verborgen parel van Haspengouw met verschillende wandel- en fietsroutes die de gemeente doorkruisen.
Het café is bovendien vrij van een brouwerijcontract waardoor een nieuwe uitbater geen verplichtingen heeft op dit vlak.
Uiteraard kan men hier ook een andere zelfstandige activiteit uitbaten mits het bekomen van de nodige vergunningen.

Buiten de talrijke plaatsen aan de toog is er aan de voorkant van het café plaats voorzien voor verschillende tafels en stoelen.
Achteraan is er eenruimte aanwezig waar op een groot scherm sportwedstrijden kunnen weergegeven worden. Deze ruimte leent zich er tevens toe om meerdere caféspelen te plaatsen.

Uiteraard zijn er meerdere, aparte toiletten voor klanten aanwezig. Twee frigo’s en een stock-ruimte vinden we terug aan de achterkant van het gebouw. Tot slot zijn er nog een keuken, een CV-ruimte en een privé-toilet die het gelijkvloers vervolledigen.

Op de eerste verdieping waren de eigenaars al reeds gestart met de renovatie van het appartement.
Boven komt men in de nachthal met aan de linkerkant de woon- en eetkamer. Rechts is de badkamer terug te vinden met daarachter twee slaapkamers.

NIet onbelangrijk: parkeergelegenheid is er voldoende aan de ove

Contacter