Maison à vendre

339000€

3 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 11334069
Immoweb code : 11334069

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
156 mètres carrés habitables
85 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinige instapklare woning met 3 slpks, 2 badkamers en tuin

Ligging:
Op een zeer rustige maar centrale locatie in Hemiksem, vinden we deze gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en tuin te koop.
De woning is gelegen in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels en grote invalswegen. Op wandelafstand vindt u het ponton van Hemiksem waar u de waterbus kan nemen naar de stad. Hoewel het oorspronkelijke huis uit 1938 dateert, onderging het in 2012 een volledige sloop en wederopbouw.

Beschrijving:
Langs de Lindelei in Hemiksem treffen we deze instapklare en energiezuinige woning. De ingang biedt toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zicht de open keuken welke voorzien is van alle comfort zoals toestellen van Whirlpool. Aangrenzend ligt de ruime en lichtrijke leef- en eetruimte met zicht op de west geörienteerde tuin. Bovendien is de woonkamer uitgerust met een gezellige pelletkachel die vorig jaar nog is onderhouden.
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waar zich twee volwaardige slaapkamers van respectievelijk 10m² en 12m² bevinden, evenals een badkamer met douche en dubbele wastafel, een berging en een apart gastentoilet. Op de tweede verdieping wacht een ruime derde slaapkamer van 28m², compleet met een eigen badkamer met ligbad en wastafel.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- 3 slaapkamers en 2 badkamers
- West geörienteerde tuin
- Voll

Contacter