Maison à vendre

3 chambres 265 mètres carrés

Immoweb code : 11335806
Immoweb code : 11335806

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
265 mètres carrés habitables
1220 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze villa bevindt zich op een verkeerstechnisch strategische locatie tussen Leuven en Brussel, vlakbij de op -en afritten, invals- en toegangswegen, openbaar vervoer, scholen en op fietsafstand van Leuven centrum. De lange oprijlaan brengt je langs de voortuin naar de villa, die achteraan het perceel gelegen is, omgeven door het groen.

Deze perfect onderhouden woonst heeft alles om er jouw droomwoning van te maken. De villa blinkt uit door haar prachtige en grote ruimtes. Je komt binnen langs de imposante inkomhal die op het gelijkvloers toegang biedt tot de open leefruimte en eetkamer, die baden in het licht en groen dankzij de vele raampartijen, met uitzicht op zowel de voor- als achtertuin. Verder biedt de ruime hal ook toegang tot de keuken die zich achteraan de woning bevindt. Naast de keuken kan je de inpandige garage terugvinden. Achteraan de woning geeft de veranda uitzicht op de prachtige groene omgeving en tuin.

Via de knappe massief houten trap, kom je op het eerste verdiep waar twee ruime slaapkamers liggen. De eerste slaapkamer beschikt over een en suite badkamer. Daarnaast is er nog een derde kamer aanwezig, die dienst kan doen als bureauruimte of dressing. Tevens beschikt de woning nog over een ruime kelder.

Zie jij alvast de mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te maken? Contacteer ons dan snel.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Keuring elektriciteit is momenteel in opmaak.

Contacter