Maison à vendre

475000€

4 chambres 204 mètres carrés

Immoweb code : 11398807
Immoweb code : 11398807

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
204 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LIGGING Deze woning met Zuidoost gerichtte tuin en grote garage is gelegen in Herent op amper 4 km van Leuven. Een ideale locatie voor wie op zoek is naar een gunstige woonomgeving met het comfort van nabijgelegen voorzieningen, goede bereikbaarheid, openbaar vervoer en scholen en kinderopvang op wandelafstand. Het station van Herent op amper 1km afstand. INDELING Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, wc, woonkamer (met ingebouwde bureau en kasten), keuken en eetplaats. Vanuit de eetplaats kan u rechtstreeks naar de tuin. De woning is onderkelderd. Op de eerste verdieping bevindt de badkamer met wc en 3 kamer en een gangkast.
Op de tweede verdieping een grote kamer die kan omgevormd worden tot studio of 2 slaapkamers met bovenop de zolder en ingewerkte opslagcapaciteiten.
Dit pand beschikt over een tuin met een overdekte wintertuin met mogelijkheid tot extra home office. STAAT De woning is klaar voor bewoning, met de mogelijkheid tot modernisering en/of uitbreiding naar eigen smaak. RENOVATIEVERPLICHTING Renovatieverplichting niet van toepassing. Asbestattest en EPC keuring ter beschikking; elektrische keuring- conform; Bijkomende informatie via email - [email protected] of [email protected]

Contacter