Maison à vendre

235000€

3 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 11304657
Immoweb code : 11304657

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
170 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen stadswoning met drie slaapkamers in centrum Herentals.

Ligging: Gelegen in het centrum van Herentals met alle faciliteiten (winkels, scholen, eetgelegenheden, openbaar vervoer) op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer met achterliggend de deels uitgeruste keuken die voldoende plaats biedt voor een aparte ontbijttafel. Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een badkamer die is uitgerust met een douche, enkele wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevindenzich drie slaapkamers, waarvan één toegang verleent aan een achterliggende bergkamer. De zoldervloer werd recent uitgerust met 22cm isolatie. Om dit geheel compleet te maken is er achteraan een ruim terras aanwezig waar het heerlijk vertoeven is. Tevens kan u het perceel bereiken via de achterliggende servitude!

Wie op zoek is naar een stadswoning in centrum Herentals, die hij/zij kan opfrissen naar eigen belangen, is hier aan het juiste adres!

Akte termijn en beschikbaarheid in samenspraak met verkopers!

Extra:
- Rolluiken
- EPC 443 kWh/m²/jaar
- Verwarming via gaskachel
- Recente dak renovatie ondergaan
- Wg, Vergund Geachte Constructie, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvast

Contacter