Maison à vendre

549000€

6 chambres 222 mètres carrés

Immoweb code : 11333652
Immoweb code : 11333652

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
222 mètres carrés habitables
876 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig gerenoveerde woning op een perceel van ca 876 m² in bosrijke omgeving.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, woonkamer, open keuken, wasplaats/berging, badkamer 1, slaapkamer, nachthal, toilet, 5 slaapkamers, badkamer 2.

Ligging: Zeer gunstig gelegen nabij bos (toeristentoren) en velden in gegeerde straat Watervoort op enkele minuten van centrum Herentals met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeentes en de oprit van de E34 vlot bereikbaar.

Omschrijving: Deze woning werd in 2023 volledig gerenoveerd aan nieuwbouwnormen. U komt de woning binnen in de inkomhal voorzien van gastentoilet. Hiernaast is er de woonkamer met open keuken deze geniet van een zicht over de tuin, naast de keuken is er een handige wasplaats/berging. Op het gelijkvloers is er een eerste slaapkamer of bureau en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel. Op de verdieping zijn er 5 slaapkamers terug te vinden alsook een tweede badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en een apart toilet. Verder beschikt deze woning over een handige provisiekelder en een opbergzolder.

Bijzonderheden:
- E-peil 65, EPC: 108kWh/m²/j (zeer energiezuinig)
- Elektriciteit conform
- TOP locatie
- Regenwater put aanwezig

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter