Maison à vendre

549000€

4 chambres 245 mètres carrés

Immoweb code : 11372554
Immoweb code : 11372554

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
245 mètres carrés habitables
316 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. BEN-woning met hoogwaardige afwerking in een doodlopende straat

Deze recente, energiezuinige woning werd gebouwd in 2021, is super onderhouden, voldoet aan de huidige normen en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Zeer gunstig gelegen in een kindvriendelijke verkaveling met alle voorzieningen in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

U betreedt deze instapklare woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Deze geeft uit in de lichtrijke leefruimte voorzien van vele raampartijen. De keuken biedt het nodige comfort en is volledig uitgerust met gasvuur, dampkap, oven, combi oven met warmtelade, koelkast met diepvries, vaatwasser, aparte boiler en dubbele spoelbak. Vanuit de inkomhal bekomt u de inpandige garage met automatische poort en aansluiting voor wasmachine. Op de 1e verdieping vindt u 2 slaapkamers en badkamer die voorzien is van een inloopdouche, enkele wastafel in meubel en toilet. De 2e verdieping biedt 2 extra slaapkamers en bergruimte.
Er is een mogelijkheid voor het plaatsen van een lift tot op de tweede verdieping.
De zonnepanelen zijn begrepen in de prijs.

Extra:
- EPC: 50 kWh/m² jaar - E-peil: E28
- Ventilatiesysteem C+
- RWput met recuperatie 7.500L
- Kruipkelder Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter