Maison à vendre

325000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11398112
Immoweb code : 11398112

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtige gerenoveerde, instapklare stadswoning in Herentals. Alles werd tot in de puntjes en met veel zorg en oog voor detail uitgewerkt. Hier hoef je werkelijk niets meer te doen.

Het interieur heeft een strakke moderne uitstraling met toch de nodige warme elementen. Het buitenschrijnwerk is van aluminium met hoogrendementsbeglazing. Ook de gevel kreeg een moderne, lichte uitstraling.

Op het gelijkvloers kom je via de inkomhal binnen en heb je toegang tot de leefruimte en bureauruimte. Momenteel zijn deze ingericht als twee aparte ruimtes, maar oorspronkelijk voorzien als één grote leefruimte. Verder loopt de living door in een ruime en volledig uitgerust keuken. De keuken is voorzien van een combi-microgolfoven, oven, elektrisch kookvuur, koelkast en diepvriezer, en een eiland met afwasmachine. Via de keuken heb je verder ook toegang tot het toilet en de wasplaats. Deze ruime wasplaats biedt meer dan voldoende ruimte voor wasmachine & droogkast en dient ook als extra berging voor jassen en schoenen.

Op de 1ste verdieping vind je een eerste slaapkamer met ingebouwde dressing, evenals de ruime badkamer met ligbad, douche, toilet, badkamermeubel met veel opbergruimte.

Op de 2de verdieping vind je de tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten die kan dienen als gastenkamer of waarvan je 2 kleinere kamers zou kunnen maken.

Als kers op de taart is er nog de gezellige stadstuin en achterliggende, losstaande garage.

Contacter