Maison à vendre

405000€

4 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 11404142
Immoweb code : 11404142

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables

Description

Eengezinswoning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig gerenoveerde eengezinswoning te koop in Herentals

Ontdek deze schitterende, volledig gerenoveerde eengezinswoning, gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Herentals. Met vlotte verbindingen naar de E313 en nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, ziekenhuis en jachthaven, biedt deze woning het beste van twee werelden: rust en bereikbaarheid.

Op het gelijkvloers vind je een leuke veranda met zicht op de tuin, een volledig ingerichte keuken met alle comfort en zicht op de tuin, een gezellige living met inbouwcassette, een moderne badkamer met inloopdouche en een gastentoilet. Verder is er een droge en proper ingerichte kelder. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, twee jeugdkamers en een toilet. De zolder is ingericht met ingemaakte kasten.

De privétuin heeft veel privacy en beschikt over een verwarmd zwembad, verschillende terrasjes, een grote tuinberging en een achterinkom. De woning, gebouwd in 1965, werd zeer grondig gerenoveerd in 2019 waarbij bijna alles werd vernieuwd. Met een perceelsoppervlakte van 356 m², een gunstige EPC score (label B) en voorzien van zonnepanelen, is deze woning zowel ruim als energiezuinig.

Dankzij de zonnepanelen en de grondige renovatie heeft de woning een zeer gunstige EPC score (label B), wat zorgt voor lage energiekosten en een duurzame leefomgeving. Deze woning biedt een perfecte mix van modern comfort en charmante details

Contacter