Maison à vendre

498000€

3 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 11304486
Immoweb code : 11304486

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
194 mètres carrés habitables
1054 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelegen tussen de velden op fietsafstand van het centrum van Herenthout en alle faciliteiten. Het heeft een ideale ligging voor wie graag rustig woont met prachtige vergezichten op agrarisch landschap.
Deze woning kan gebruikt worden als laagbouw en leent er zicht dankzij het grote bijgebouw ook toe om te gebruiken als ruimte voor een zelfstandig (bij)beroep/ opslagruimte.

U betreedt deze woning via de inkomhal en krijgt toegang tot de leefruimte. De leefruimte geeft een ruimtelijk en aangenaam gevoel door de aanwezige raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. Dit in combinatie met de open haard, maakt het een fijne plek om te vertoeven. Verder naar achteren krijgt u toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin. De keuken is voorzien van oven, combi-oven, stoomoven, ijskast, kookplaat, dampkap en vaatwasser. Ook vindt u op de gelijkvloerse verdieping een badkamer uitgerust met ligbad en douche, een apart toilet, een eerste slaapkamer met parket en aanpalend een dressing. Door al deze voorzieningen kan de woning tevens als laagbouw gebruikt worden. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers en een zolderkamer. Tot slot om dit geheel compleet te maken, heeft deze woning een volledig omheinde tuin met ruime garage.

Extra:
- Gunstig EPC
- CV op gas (2019)
- Dubbele beglazing
- Volledig onderkelderd
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. I

Contacter