Maison à vendre

695000€

3 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11173673
Immoweb code : 11173673

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
300 mètres carrés habitables
3183 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Villa met prachtige tuin, zwembad en vijverpartij op toplocatie aan het Schulensmeer in Schulen (Herk-de-Stad). 

Deze zeer goed onderhouden, instapklare villa is gelegen op een perceel van 31are 83ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 300m². De indeling is als volgt: 
Gelijkvloers : inkomhal met vestiaire, slaapkamer met inbouwkasten, badkamer met ligbad, toilet, lavabomeubel en douche, open en lichtrijke leefruimte met gezellige zithoek, eetplaats met open haard en goed uitgeruste leef-keuken met ontbijthoek. Zowel vanuit de leefruimte als de keuken heb je zicht op en toegang tot de terrassen en de tuin. Verder vinden we hier een wasplaats/berging en een garage met automatischepoort. 
Verdiep : nachthal, slaapkamer, aparte dressing en een mooie ruimte die momenteel is ingericht als kapsalon met aparte zij-ingang. 

Bij de woning horen verschillende terrassen en een prachtige tuin met zicht op de achterliggende velden. De terrassen zijn aangelegd en als kers op de taart is er een vijverpartij voorzien alsook een verwarmd buitenzwembad  (3,30mx9m).  Het perceel is volledig omheind en er is zowel aan de voor-als achterzijde een inrit met automatische poort die toegang biedt tot de inpandige garage alsook de garage achteraan met technische ruimte.

Het perceel links van het huis (810m²) kan ingericht worden als aparte bouwgrond voor OB en is inbegrepen in de vraagprijs. Optioneel kunnen er landbouwgronde

Contacter