Maison à vendre

320000€

4 chambres 217 mètres carrés

Immoweb code : 10996209
Immoweb code : 10996209

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
217 mètres carrés habitables
1142 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Centraal gelegen open bebouwing met achterliggend magazijn op cira 11a te Herselt

Deze woning dateert van 1950 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud doordat er de laatste jaren enkele renovaties hebben plaatsgevonden.

Ligging: Gelegen op de verbindingsweg tussen het centrum van Herselt en Westerlo met alle faciliteiten (winkels, scholen, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Beschrijving: Via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte met woonkamer en eetkamer. Door de vele raampartijen geniet deze ruimte van veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken die tevens voldoende ruim is en een mooizicht heeft op de tuin. Achteraan de keuken bevindt zich nog een veranda. Vanuit hier heeft u toegang tot een ruime wasplaats/berging en de garage waar u voldoende kan stockeren. Verder beschikt de woning op de gelijkvloerse verdieping nog over een ruime slaapkamer en een badkamer. Deze is uitgerust met een douche, ligbad, wastafel en toilet. Verder telt de woning op de eerste verdieping nog over 3 slaapkamers en een toilet. De zolder wordt momenteel gebruikt als opbergruimte. De woning beschikt verder nog over groot bijgebouw waar tal van mogelijkheden zijn.

Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een instapklare woning met achterliggend magazijn!

Extra
- EPC: 297 kWh/m² jaar
- Cv op stookolie
- Domoti

Contacter