Maison à vendre

625000€

3 chambres 228 mètres carrés

Immoweb code : 11302595
Immoweb code : 11302595

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
228 mètres carrés habitables
960 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig instapklare woning met 3 slaapkamers en tuin in bosrijke omgeving te Blauberg (Herselt).
Deze woning dateert uit 1982 en werd recent gerenoveerd met hoogwaardige afwerking.
Ligging: Gelegen in een groene, bosrijke omgeving., met alle faciliteiten in de directe omgeving.
Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal voorzien van een gastentoilet en aparte ruimte voor bureau of extra kamer. Daarnaast komen we uit in de volledig uitgeruste keuken met aanpalende veranda. De keuken is voorzien van een wijnkoelkast, koelkast, oven, koffieapparaat, koopklplaat, dampkap en spoelbak. Van uit de veranda heb je zicht en toegang naar de tuin. Verder bevindt zich de prachtige leefruimte met pelletkachel. Langs de keuken vindt u een bergplaats voorzien van een inloopdouche. De woning is eveneens te bereiken via de inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan één kamer als dressing gebruikt wordt en de badkamer. De badkamer omvat een dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet.
Buiten in de tuin kan u volledig genieten van rust en privacy. De tuin is voorzien van een gezellig bijgebouw, overdekt terras met jacuzzi. Naast de woning kan u meerdere wagens parkeren. De tuin en woning werd eveneens recent volledig omheind en voorzien van een poort.

Extra: - Zonnepanelen aanwezig - Maatkasten, gordijnen, jacuzzi, robotmaaier in de prijs inbegrepen - Airco's tot in de garage

Contacter