Maison à vendre

635000€

4 chambres 252 mètres carrés

Immoweb code : 11321789
Immoweb code : 11321789

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
252 mètres carrés habitables
1300 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Overeenkomst in OPMAAK Zeer mooi afgewerkte villa in landelijke stijl met mooi zicht op achtergelegen velden en bossen. Werd volledig gerenoveerd met de nodige aandacht voor energiezuinigheid, waardoor een EPC-score van 99 (A) werd behaald.

Vooraan is er een automatische poort en een aangelegde oprit in klinkers. Ook links en rechts van het huis loopt het klinkerpad door. Achteraan is er een mooi terras.
Via de brede hal (met wc en toegang tot de kelder) komen we in een zeer ruime leefruimte. De keuken is voorzien van een eiland en de nodige toestellen (SMEG). Via de keuken kan je naar de berging, waar men de gasketel van ACV aantreft, alsook de voorzieningen voor wasmachine en droogkast. De ruime living biedt via de vele ramen een prachtig uitzicht op het terras en de tuin en heeft vloerverwarming.

Op het eerste verdiep treffen we een ruime masterbedroom aan, met aansluitend de dressing en badkamer. In deze ruime badkamer vindt u een bad, een dubbel lavabomeubel en een wc. Eveneens op dit eerste verdiep treffen we een tweede slaapkamer aan en tenslotte een tweede kleinere badkamer met een enkel lavabomeubel, een wc en een inloopdouche.

Op het tweede verdiep bevinden zich nog twee kamers, waarvan 1 nu als bureauruimte dienstdoet. Ook is er een kleine bergruimte waarin het ventilatiesysteem (Ventilatie D) staat gemonteerd.

In de tuin bevindt zich nog een leuk bijgebouw/tuinhuis. Er is veel tuinverlichting en er zijn de nodige regenwatervoorzieningen. GEEN IMMO.

Contacter