Maison à vendre

429000€

3 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11304814
Immoweb code : 11304814

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
592 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoekdag: ZA 4/5 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Centraal gelegen nabij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en een goede verbinding tot Zottegem en de E40, vinden we deze karaktervolle halfopen bebouwing op een perceel van bijna 6a.

De woning onderging in 2013 een totaalrenovatie waarbij aandacht werd gegeven aan het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, isolatie, dak, CV op aardgas, leidingen, elektriciteit, ... Ze is dan ook instapklaar te noemen!

Op het gelijkvloers treffen we naast een ruime inkomhal met authentieke trap, een gezellige leefruimte en praktische geïnstalleerde keuken met ontbijthoek aan die tevens toegang biedt tot het terras van 45m² en de omvangrijke tuin. Verder een extra badkamer met douche, lavabo en toilet.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan een met kleine dressing, een handige wasplaats en badkamer met dubbele lavabo, bad en toilet. Via een vaste trap in de nachthal kom je tot de zolderverdieping. Daar treffen we een erg ruime 3de slaapkamer aan met geïntegreerde dressing.

Naast de woning is er een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's en een aparte garage voorzien van een elektrische poort.

In de tuin is het heerlijk vertoeven dankzij het prachtige uitzicht op de weidse velden.

Extra troeven: regenwaterrecuperatie, 10 zonnepanelen, thuisbatterij en een gunstig EPC (B).

Wilt u van deze statige woning uw nieuwe thuis maken? Neem dan zeker contact op via 053 89 99 66 of info@im…

Contacter