Maison à vendre

319000€

2 chambres 189 mètres carrés

Immoweb code : 11313143
Immoweb code : 11313143

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
189 mètres carrés habitables
904 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Charmante vrijstaande woning met 3 slaapkamers op een perceel van 9a in een mooie omgeving te Bolderberg, deelgemeente van Heusden-Zolder.

Deze goed onderhouden woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 189m² (volgens opgave EPC) en is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers : inkomhal, toilet, zitkamer, open keuken, berging, multifunctionele kamer (slaapkamer gelijkvloers, hobby- of bureauruimte), veranda, bijkeuken/wasplaats.
Verdieping : overloop, slaapkamer, badkamer en een duplex-slaapkamer.
Vrijstaand bijgebouw / schuur.
De tuin heeft een vrij zicht en is nog volledig naar eigen smaak in te richten.

Extra's: Het dak (met isolatie) en de ramen zijn in 2009 vernieuwd.Asbest-veilige woning!

Gelegen op een toplocatie in Bolderberg.  Het huis ligt dichtbij het domeinpark Bovy, de Kluis en het circuit van Terlaemen. Kortom: de ideale fiets- en wandelomgeving. Op minder dan 5 minuten op de E314, met een snelle verbinding naar Maastricht, Brussel, Antwerpen en Luik. Naar Hasselt doe je maar 10 minuten met de wagen. En ook de winkels, de lagere school, sportinfrastructuur, openbaar vervoer en diverse leuke horecazaken zijn op korte afstand.

Renovatieverplichting van kracht: binnen de 5 jaar na aankoop renovatie naar EPC label D of beter. Meer info:  www.mijnverbouwpremie.be

Contacter