Maison à vendre

159000€

3 chambres 139 mètres carrés

Immoweb code : 10901083
Immoweb code : 10901083

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
139 mètres carrés habitables
162 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

In het landelijke Hillegem, op een perceel van 1a62, treffen we deze te renoveren HOB aan. Ondanks de landelijke ligging is de woning ook strategisch goed gelegen door haar vlotte verbinding met de E40 richting Gent en Brussel via de N46.

Het gelijkvloers omvat een ruime leefruimte met salon en eetplaats met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De halfopen keuken is primitief ingericht en heeft aansluitend een kleine stockageplaats.

Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers en een badkamer met bad/douche, lavabo en toilet. In de badkamer is tevens plaats voor wasmachine en droogkast.

Verder een kelder en een zeer ruime zolder (64m²), welke te bereiken is via een vaste trap en de mogelijkheid biedt tot het maken van extra slaapkamer(s) of een polyvalente ruimte.

Tot slot beschikt de woning ook nog een zonnetuin/terras, een garage met plaats voor 1 auto en een stalling met bergzoldertje.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze charmante te renoveren HOB? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter