Maison à vendre

279000€

1 chambre 140 mètres carrés

Immoweb code : 11292696
Immoweb code : 11292696

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Deze woning is gelegen op een goede locatie te Hoboken, in een residentiële buurt met alle faciliteiten in de directe omgeving (winkels, scholen, openbaar vervoer,..). De woning is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en bevat een goede verbinding naar de autostrades.

Omschrijving: We betreden deze woning via de inkomhal, die leidt naar een ruimte aan de voorzijde van het huis die dienst kan doen als kantoor of hobbyruimte. Eenmaal verder in de inkomhal komen we in de recent gerenoveerde, lichtrijke keuken. Deze keuken is voorzien van een ruim keukeneiland met extra opbergkasten, een oven, spoelbak, inductie kookplaat en vaatwasser. Dankzij de aanwezige koepels in het plafond is deze ruimte zeer lichtrijk. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de open eetruimte aan de achterzijde, terwijl aan de voorzijde een aparte zitkamer te vinden is, die kan dienen als woonkamer.Op de eerste verdieping treffen we een slaapkamer aan. De ramen in deze kamer zijn voorzien van elektrische rolluiken. Hiernaast vinden we op deze verdieping een recent gerenoveerde badkamer, uitgerust met een enkele wastafel, toilet en douche. Op de tweede verdieping bevindt zich een veelzijdige zolder, die eventueel nog kan worden ingericht als tweede slaapkamer.
De ruime tuin is Oostelijk gericht. Achteraan de tuin vinden we een tuinhuis met verdiep terug. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een G

Contacter