Maison à vendre

215000€ Ancien prix 224 000 €

2 chambres 94 mètres carrés

Immoweb code : 11302134
Immoweb code : 11302134

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
94 mètres carrés habitables
215 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning met grote tuin (110 m²) te koop!

Ligging: Dit huis te koop ligt nabij het centrum van Hoboken, in de Lumbeeckstraat. Op loopafstand vindt u de Kioskplaats met diverse winkels, openbaar vervoer en parken zoals het Gravenhof en Broydenborg.

Omschrijving: Daterend uit het begin van de 20e eeuw, biedt dit huis veel potentieel maar vereist het een grondige renovatie. Op de begane grond bevinden zich de inkomhal die toegang geeft tot de open woon- en eetkamer. Deze geeft toegang tot de keuken, welke op zijn beurt toegang geeft tot de badkamer. Op de tweede verdieping vinden we twee slaapkamers en een ruime berging terug.
Achteraan de woning ontdekt u een veranda een nog een extra ruimte. De grote, goed onderhouden tuin strekt zich uit over een oppervlakte van 110 m². Helemaal aan het einde van de tuin vindt u een vergund tuinhuis terug.

Bijzonderheden:
- Totaalrenovatie
- Veel potentieel
- Grote tuin 110 m²
- Centrale locatie in Hoboken
- bewoonbare oppervlakte 94 m² cfr. EPC
- P en G-score: A

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Contacter