Maison à vendre

499000€

8 chambres 293 mètres carrés

Immoweb code : 11372835
Immoweb code : 11372835

Aperçu

8 chambres
1 salle de bains
293 mètres carrés habitables
435 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde woning met 8 slaapkamers en grote tuin


Ligging: Gelegen op een goede locatie te Antwerpen-Hoboken, in een residentiële buurt met alle faciliteiten in de directe omgeving (winkels, scholen, openbaar vervoer,..). Zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en een goede verbinding naar de autostrades.


Omschrijving: We betreden de woning in een inkomhal/ontvangstruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich de leef- en eetruimte dewelke geniet van een oppervlakte van maar liefst 46m2. Aansluitend aan de leef- en eetruimte bevindt zich een volledig ingerichte keuken met aansluitend een berging/wasplaats. De woning werd recent volledig gerenoveerd. Verder vinden we het op gelijkvloers nog een apart toilet terug en een riante tuin van 237m2. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers aanwezig en een badkamer met toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich ook nog 3 ruime slaapkamers


Extra:

- Drie dubbel glas

- 8 Ruime slaapkamers

- P-score A

- G-score A

Wg, Gvkr, Gvv, Gmo (in aanvraag), Vg (in aanvraag)

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”
Voor meer informatie, kijk snel

Contacter