Maison à vendre

685000€

3 chambres 299 mètres carrés

Immoweb code : 11388246
Immoweb code : 11388246

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
299 mètres carrés habitables
1150 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Gerenoveerde woning, 3 slpks (uitbreiding mog.), garage, bij

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige woning met tuin, garage en atelier gelegen te Hoegaarden, Persstraat 7, opp 11a 50ca. Deze woning werd in de periode van 2020-2022 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen, uitgerust met zonnepanelen en is voorzien van alle comfort.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, wasplaats, bureau, hal, berging, apart toilet, een mooie badkamer en keuken, eetplaats met toegang tot het terras, een gezellige zithoek, een hal, een toilet en een garage. Meerdere parkeerplaatsen voor de woning.
De eerste tussenverdieping omvat een nachthal en een hobbyruimte/slaapkamer. De eerste verdieping heeft een nachthal en twee slaapkamers. De zolderverdieping van de woning is volledig afgewerkt en ingericht tot een open slaapkamer van ca 28m2 en een ruime dressing.

Via de tuin heb je toegang tot de atelier van ca. 105m2 die eveneens verbouwd kan worden tot extra kamers of kan dienst doen voor het uitoefenen van zelfstandige activiteit (advies te bekomen via dienst Omgeving Hoegaarden).

Een karaktervolle woning met totale bruikbare oppervlakte van ca. 380m2 (incl. kelder en atelier)die je verder kan afwerken naar eigen smaak, een kind- en diervriendelijke tuin, volledig omheind, rustig gelegen, doch slechts op 8 minuten van centrum Hoegaarden en 15 minuten van het station van Tienen.

Benieuwd naar deze woning? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! EPC 289 - VG-WGLK-GMO-GVK

Contacter