Maison à vendre

5 chambres 214 mètres carrés

Immoweb code : 10706565
Immoweb code : 10706565

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
214 mètres carrés habitables
955 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE

Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan zeker door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/7908987 voor de volledige advertentie met meerdere foto's en andere nuttige documenten.***

Deze te renoveren vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 241 m² is gelegen op een mooi perceel van 9a55ca, langs de Parkstraat, één van de mooiere residentiële straten van Hoeselt. In deze mooie bloeiende gemeente, die de laatste jaren een zeer gunstige evolutie kent op gebied van ontwikkeling, is het aangenaam en gemoedelijk om wonen - én vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft vlakbij.
Op slechts 500 m van de woning treft men al het gezellige dorpsplein met daarrond bakkers, eenkwaliteitsslager, banken, een apotheker, gezellige eetzaakjes,.. Supermarkten zijn vlakbij. Op een tweetal minuutjes rijden bereikt men de oprit E313, op een vijftal minuutjes komt men in het centrum van Bilzen.

Ondanks deze gunstige centrale ligging is het rustig om wonen in de Parkstraat, met het park van het kasteel van Terwaart in de achtertuin. Dit domein is aangeduid als bouwkundig erfgoed zodat de rust en het zicht op de mooie groene omgeving hier bewaard zullen blijven.

De woning leent zich perfect voor een mooie en geslaagde renovatie:
- de structuur is zeer degelijk te noemen
- de indeling is destijds al zeer modern opgevat, zo blijkt uit onder meer de open woonruimte in L-vorm - georiënteerd naar de tuin -

Contacter