Maison à vendre

4 chambres 267 mètres carrés

Immoweb code : 10746288
Immoweb code : 10746288

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
267 mètres carrés habitables
439 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Kijkt U via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop voor de volledige advertentie met meerdere foto's. ***

Deze bijzonder ruime rijwoning meet een netto bewoonbare oppervlakte van 267,44 m² en is gelegen op een perceel van 4a 39ca, langs de Bilzersteenweg ter hoogte van nummer 18A. Op een paar minuutjes wandelen komt men in het centrum, in de nabije omgeving vindt men enkele supermarkten en op een vijftal minuutjes rijden treft men het centrum van Bilzen. De oprit E313 is vlakbij.

Deze ruime woning is in degelijke staat van onderhoud en structureel zeer degelijk, zodat dit een geschikte basis kan zijn voor een mooie renovatie.

De indeling is als volgt:
inkomhal, inpandige garage, bijzonder ruime woonruimte - 61 m²! - met aanpalend een ruime leefkeuken met zicht op de tuin, een bijkomende eetplaats of zitruimte en de bijkeuken ook uitgevend op de tuin. De praktische indeling en de grootte van de ruimtes bieden bijkomend aan de woonfunctie nog mogelijkheden voor bijvoorbeeld telewerk, hobbyruimte, uitbating van een praktijk, kantoor of vrij beroep,..
In de hal vindt men een toilet, de trap naar de kelderruimte en naar de verdieping.
Op de verdieping bereikt men via de nachthal de vier ruime slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en meubel.
Buiten; ruim terras en grote NW gerichte tuin.

Zeker interessant aanbod voor wie graag ruim wil wonen vlakbij het centrum, voor nieuw samengestelde en kroostrijke gezinne

Contacter