Maison à vendre

439000€

4 chambres 216 mètres carrés

Immoweb code : 11400118
Immoweb code : 11400118

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
216 mètres carrés habitables
386 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze zeer recent gebouwde woning met een bruto oppervlakte van 216 m² is gelegen langs de Onderstraat in Werm, een mooie landelijke deelgemeente van Hoeselt. Het perceel meet een oppervlakte van 3a 68ca. In deze omgeving is het aangenaam en rustig om wonen, op een vijftal minuutjes van het centrum van Hoeselt. Omliggende steden en gemeenten zijn vlot bereikbaar, met het centrum van Tongeren op slechts een vijftal minuutjes rijden en de oprit E313 vlakbij.

De woning werd opgeleverd in 2023 opgeleverd en volledig afgewerkt met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. Er is een E-Peil behaald van E20, zodat deze woning een BEN woning mag genoemd worden. Bovenop een laag energieverbruik zal de koper nog tot en met 2029 volledig vrijgesteld worden van onroerende voorheffing, en komt men mogelijk in aanmerking voor betere kredietvoorwaarden - geldend bij aankoop van een energiezuinige woning.

De woning is opgetrokken in pastorijstijl, terug te vinden in de mooie gevel met hoge poort met daarboven een centrale dakkapel, passende ramen en gevelsteen. Deze elementen geven - samen met de verzorgde uitnodigende voortuin - al onmiddellijk een degelijke stijlvolle indruk, welke indruk men verder zal kunnen ervaren in de hele woning, te danken aan de zorgvuldig gekozen materialen zoals de parketvloer, trap in natuursteen,..

INDELING:
- GELIJKVLOERS:
inkomhal bereikbaar via de zijgevel, gastentoilet, zeer verzorgde woonkamer met veel lichtinval en lichte parketvloer, en ingedeeld met

Contacter