Maison à vendre

319000€

3 chambres 163 mètres carrés

Immoweb code : 11325132
Immoweb code : 11325132

Aperçu

3 chambres
163 mètres carrés habitables
263 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de authentieke gemeente Hooglede woont u hier rustig en toch centraal gelegen. U zit letterlijk overal dichtbij, scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer, alles is in feite gewoon om de hoek. Er is een goede bereikbaarheid, met een vlotte verbinding naar Roeselare.

De woningen bevinden in een doodlopende straat en bieden de nodige privacy en veiligheid. De constructie bestaat uit een houtskelet, afgewerkt met keramische gevelstenen en dakpannen. Twaalf zonnepanelen zorgen voor hernieuwbare energie en zorgen samen met de modernste technieken en de super geïsoleerde buitenzijde voor een zeer energiezuinige woning.

Huisnummer 8 is een halfopen nieuwbouw op een perceel van 263 m² met een bruto bewoonbare oppervlakte van 163 m² verdeeld over 3 bouwlagen. Op het gelijkvloers is er een inkom met gastentoilet, een woonkamer met volledig uitgeruste keuken en een berging die aansluit op de keuken. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche, toilet en lavabo. De grote zolder is toegankelijk via een inklapbare trap.

U kunt deze woning nog naar eigen smaak en keuze inrichten en dit volgens standard lastenboek, de afwerking wordt ingepland na uw bezoeken aan de aangeduide toonzalen voor wat betreft de keuken, sanitaire toestellen en vloerafwerking. De woning is reeds gebouwd en te bezichtigen. De aangeboden prijs is exclusief kosten.

Indien u een bezoek wenst te brengen aarzel dan niet om contact op te nemen met Louis op 0472 07 06 71 of louis@b

Contacter