Maison à vendre

439000€

4 chambres 305 mètres carrés

Immoweb code : 11342152
Immoweb code : 11342152

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
305 mètres carrés habitables
1153 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De ruime inkomhal met gastentoilet nodigt ons uit om de lichtrijke leefruimte binnen te stappen, die wordt overspoeld door natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen van boven tot onder. Aansluitend vinden we hier een eetplaats en de gezellige leefkeuken, waar alle toestellen reeds werden vernieuwd. Het geheel vormt een harmonieuze en uitnodigende ruimte waar het heerlijk vertoeven is. Een extra troef is hier de grote en vooral praktische berging naast de keuken. Verder bevinden zich op het gelijkvloers reeds 2 slaapkamers met
beide een eigen badkamer (allen voorzien van wastafel, toilet én douche). Met een oppervlakte van 19 en 23 m² (zonder de badkamers) zijn dit alles behalve kleine slaapruimtes te noemen. Tenslotte vinden we hier tevens nog de inpandige garage met extra hoge garagepoort (2,5m) waar zorgeloos een bestelwagen of camper doorheen past.

Op de eerste verdieping, volledig nieuw in 2022, vinden we een derde slaapkamer met eigen dressing ruimte én opnieuw een eigen grote luxueuze badkamer. Daarnaast bevinden zich hier eveneens de vierde slaapkamer, een berging én een zeer ruime bureel of hobby ruimte.

Ook buiten wachten ons enkele fijne zuidelijk gelegen terrassen met landelijk verzicht aan de zijkant en achteraan. Ook een tuinhuis en grote carport mocht hier uiteraard niet ontbreken. De schitterende wilde kastanje aan de hondenren maakt dit een heus idyllisch tafereel.

Ontdek de Story of Beauty en meer details op www.stephenvermaut.be

STARTPRIJS !!

Contacter