Maison à vendre

* 490000€

Immoweb code : 11124623
Immoweb code : 11124623
*hors taxes

Aperçu

1 salle de bains

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek uw toekomstige thuis in ons uniek nieuwbouwproject van 4 prachtige halfopen woningen, strategisch gelegen op een toplocatie in Wortel. Dit project, gerealiseerd door het gerenommeerde bouwbedrijf Van Calster, staat symbool voor vakmanschap, kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenbegeleiding. Gelegen in één van de meest charmante en aangename straten van Hoogstraten/Wortel, bevindt u zich in de directe nabijheid van alle essentiële diensten, waardoor comfort en gemak hand in hand gaan.

Met de start van het project in de zomer van 2024, bieden wij u de unieke kans om in samenspraak met ons de afwerking van uw droomwoning tot in de puntjes te personaliseren. Mis deze exclusieve mogelijkheid niet om deel uit te maken van een buitengewoon woonproject, waar kwaliteit en persoonlijke inbreng centraal staan.

Voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie over dit niet te missen aanbod, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke afspraak. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning!

Contacter