Maison à vendre

395000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11337119
Immoweb code : 11337119

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
808 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare gezinswoning met gunstg EPC label!

De Tienschuur is erg rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk in Helchteren met goede bereikbaarheid.
Deze karaktervolle gezinswoning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2013. Via de inkomhal met gastentoilet komt u in deze prachtige gezinswoning De eetkamer, de keuken en de zithoek lopen volledig door naar achteren met een geweldig zicht op de groene tuin. Tijdens het koken hoor je helemaal bij het gezin of je gasten aangezien de keuken het hart vormt van deze ruimte. De keuken is geïnstalleerd en afgewerkt met knappe materialen en toestellen. Achter de keuken verschuilt zich een bijkeuken of een berging waar de toegang is totde kelder. Achteraan vindt u de wasplaats met een aparte sas die toegang geeft tot de tuin. Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt u de ruime badkamer met douche, ligbad. Via de opgeknapte originele trap komt u in de nachthal waar een apart toilet is. Verder vindt u de drie knappe slaapkamers.

Geniet van de volledig aangelegde en omheinde tuin op het overdekt terras of het zonnen terras. Achteraan is er een tuinhuis (of chalet) aanwezig met alle voorzieningen.

Daarnaast is er een unieke uitbreidingsmogelijkheid. Er zijn goedgekeurde plannen voor het bijbouwen op de verdieping van een ruimte tot wel 26m². Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/2

Contacter