Maison à vendre

249000€

2 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11364345
Immoweb code : 11364345

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
685 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instelprijs €249.000,00 Iedereen heeft de mogelijkheid om een bod te doen. Dit zal voorgelegd worden aan de eigenaars, deze hebben de keuze om het bod al dan niet te aanvaarden.
Het bod kan uitgebracht worden tot uiterlijk maandag 24/05/2024 tot 12:00 uur.

Zoek niet langer naar je droomwoning met een adembenemend uitzicht! Deze charmante woning met alle comfort op de gelijkvloerse verdieping in Houthulst biedt alles wat je nodig hebt om te wonen te midden van serene rust. Ideaal gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, is deze woning een oase van gemak en schoonheid.

Stap binnen via de brede inkomhal en ontdek de ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken, het hart van de woning waar gezelligheid centraal staat. De keuken is uitgerust met luxe apparatuur, waaronder een ingebouwde oven, magnetron, vaatwasser, kookplaat en koelkast, perfect voor culinaire hoogstandjes en gezellige diners met vrienden en familie.

De woning beschikt over een gastentoilet en een luxueuze badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Momenteel zijn er twee slaapkamers, maar er is mogelijkheid tot uitbreiding naar een derde.

Geniet van de royale tuin op een perceel van 685m², waar je groene vingers de vrije loop kunt laten gaan of gewoon kunt ontspannen en genieten van de ruimte. Extra troeven zijn onder andere een inpandige garage, een lange oprit, een prachtig uitzicht op de velden en een conforme elektrische keuring.

Mis deze kans niet! Plan nu een bezichtiging en ervaar zelf

Contacter