Maison à vendre

375000€

3 chambres 138 mètres carrés

Immoweb code : 11337089
Immoweb code : 11337089

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
138 mètres carrés habitables
205 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante woning (138m²) voorzien van 3 slaapkamers op een perceel van 205m² biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!

Ligging: Gelegen op een absolute toplocatie te Hove, centraal maar rustig, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, zolderkamer, kelder, tuin en achteringang.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend de deels-geïnstalleerde keuken met mogelijkheden en een zonnige achterbouw/veranda. Op de eerste verdieping treffen we een ruime masterbedroom met terras en een gastenkamer. De vintage badkamer is voorzien van alle comfort met douche en bad. De zolderverdieping voorziet in een prachtige kamer die kan worden omgevormd tot masterbedroom. De woning is gelegen op een perceel van 205m² met aangelegde tuin met achteringang. Ideaal voor een fietsenstalling te plaatsen. De woning dient gerenoveerd te worden maar biedt tal van mogelijkheden door haar karaktervolle elementen en fantastische locatie.

Bijzonderheden:

- karaktervolle woning
- renovatieproject
- toplocatie
- achteringang voor fietsen

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/

Contacter