Maison à vendre

224000€

2 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 11304286
Immoweb code : 11304286

Aperçu

2 chambres
132 mètres carrés habitables
1510 mètres carrés de terrain

Description

Rénover

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelegen nabij de dorpskern van Hulshout, biedt deze woning onbegrensde mogelijkheden voor wie op zoek is naar een renovatieproject met karakter.

Gelijkvloers zijn er twee grote leefruimtes, een eetkamer in de prachtige ronde uitbouw, een keuken, wasplaats en toilet. Boven twee ruime slaapkamers en nachthal.

De woning kenmerkt zich door prachtige glas-in-loodramen. De traditionele architectuur in art-deco sfeer biedt een solide basis voor een eigentijdse transformatie. Een ??stukje geschiedenis nieuw leven in blazen, kan hier!
Met ruime kamers en een doordachte indeling biedt deze woning talloze mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken. De breedte van het perceel en de ligging in woongebied laat uitbouw aan linkse zijde toe.
De ruime tuin biedt u een grote, private buitenruimte waar u kan genieten van ontspanning en rust!

De ligging in Hulshout is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Binnen de 5 jaar na aankoop dient u deze woning te renoveren naar een epc-label D of beter. De Vlaamse Regering voorziet aantrekkelijke financiële ondersteuningsmaatregelen (renteloos renovatiekrediet, energielening+, EPC-labelpremie) om u daarbij te helpen!

Contacter