Maison à vendre

350000€

3 chambres 260 mètres carrés

Immoweb code : 11163583
Immoweb code : 11163583

Aperçu

3 chambres
260 mètres carrés habitables
488 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare halfopen bebouwing biedt een perfecte combinatie van comfort, ruimte en functionaliteit voor jou en je gezin.

Gelegen in een goed bereikbare buurt, biedt deze woning een oprit met voldoende parkeerplaats voor jouw voertuigen. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een warme, authentieke en uitnodigende sfeer.

De woning beschikt over:

Ruime Indeling: Met voldoende leefruimte voor het hele gezin, inclusief gezellige woonkamer, eetkamer en een goed uitgeruste keuken waar heerlijke maaltijden kunnen worden bereid en gedeeld.

Comfortabele Slaapkamers: Drie of meer slaapkamers zorgen voor privacy en rust voor elk gezinslid, met veel natuurlijk licht en voldoende opbergruimte.

Polyvalente Ruimte: Een aparte ruimte die ideaal is voor zelfstandige activiteiten of hobby's. Of het nu gaat om een thuiskantoor, een atelier of een speelkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Liever een leuke tuin ? Achteraan kan de betonplaat worden vervangen met groenaanleg.

Deze woning biedt niet alleen een comfortabel huis, maar ook een geweldige omgeving om in te wonen. Met voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt, is het ideaal gelegen voor het moderne gezinsleven.

Mis deze kans niet om jezelf en je gezin te vestigen in deze fantastische woning!

Neem vandaag nog contact met makelaar Frank Vandoorne 0495548560 voor meer informatie en/of een bezoek.




Contacter