Maison à vendre

229000€

3 chambres

Immoweb code : 11337983
Immoweb code : 11337983

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
437 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in dit charmante huisje gelegen in de prachtige Parklaan in Itegem. De woning is een gedeelte van een oude Kempische hoeve welke omgebouwd is tot een ééngezinswoning. De ramen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium met een dubbele beglazing. De ramen zijn voorzien van rolluiken in pvc.

Locatie:
Gelegen nabij het centrum van Itegem, met gemakkelijke toegang tot lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. De tuin is zuid georiënteerd.

Indeling:
Het huis beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing (eventueel mogelijk om 3 slaapkamers van te maken), 1 badkamer, 1 toilet, inkom / wasplaats / berging, een gezellige woonkamer, bureau en keuken.

De vroegere garage is omgebouwd tot inkom / wasplaats / berging (27m²). In de kantelpoort is een toegangsdeur voorzien. Er is natuurlijke lichtinval langs een koepel. Hier staat tevens de waterboiler op elektriciteit.

Vanuit de keuken (18m²) heeft men toegang tot de leefruimte, de badkamer en het terras. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak met verlek, een elektrische kookplaat en koelkast.

De badkamer is uitgerust met een ligbad en een badkamermeubel met ingebouwde lavabo.

Buitenruimte:
In het tuintje kunt u ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Er is vooraan tevens een overdekte parkeergelegenheid.

Dit huis is ideaal voor starters, gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een woning met potentieel. Deze woning is onmiddellijk beschikbaar en bewoonbaar.


Contacter