Maison à vendre

214000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11340117
Immoweb code : 11340117

Aperçu

3 chambres
150 mètres carrés habitables
390 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Masteneikstraat 34 te Izegem, gelegen op een prachtige, serene locatie aan de grens tussen Izegem en Lendelede.

Bij het betreden van de woning valt meteen op dat het een stevig en lichtrijk huis is. Op het gelijkvloers vind je een open leefruimte, verdeeld in een eetgedeelte en een woonkamer met een gezellige houtkachel. Verder is er een keuken die uitkomt op het terras en een droge kelder. Achteraan bevinden zich een apart toilet en een badkamer die nog gerenoveerd moet worden. Op de eerste verdieping is er een nachthal met 3 kamers en een opbergruimte. In die opbergruimte is tevens de trap naar de ruime zolder.

Buiten biedt de woning een ruime berging, een garage en een gezellige tuin. De woning bevindt zich in een landelijke omgeving.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Ieder bod vanaf 229.000 euro is welkom!
Ben je geïnteresseerd in deze woning? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met [email protected] of bel naar 0479 40 24 04.

Contacter