Maison à vendre

649000€

3 chambres 228 mètres carrés

Immoweb code : 11358266
Immoweb code : 11358266

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
228 mètres carrés habitables
2117 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Meer info en bezoeken: www.nestvastgoedcoach.be/tekoop-huis-molenstraat-60-kapelle-op-den-bos

Op zoek naar een alleenstaande villa, te midden van het weelderige groen van Kapelle-op-den-Bos? Zoek niet langer, wie weet wordt dit jouw volgende thuis!

Met zijn 3 slaapkamers en 2 bureaus, uitgestrekte tuin met vijver, boomgaard en ruime garage biedt deze villa een oase van comfort en luxe. Gelegen op een steenworp afstand van scholen, winkels, het openbaar vervoer (station) en vlotte verbindingen naar Mechelen, Antwerpen en Brussel.

Bij het betreden van de woning word je meteen overweldigd door de ruimte in de inkomhal. De authentieke elementen zoals de prachtige glasramen en charmante parketvloer zijn behouden. Linksaf leidt de weg naar de gezellige leefruimte, compleet met een sfeervolle gashaard. Rechtsaf vind je een ruime bureau, grenzend aan de eerste slaapkamer.

Dubbele deuren in de leefruimte leiden je naar de volledig uitgeruste keuken, met toegang tot het terras naast de vijver. Een bijkeuken, wasplaats en de enorme garage bieden extra gemak.

Boven wacht een moderne badkamer op je, compleet met een inloopdouche, bad, toilet en dubbele lavabo. 2 slaapkamers, waarvan 1 met ingebouwde kasten en een extra bureau maken dit huis compleet.

Met een EPC D-label (geen renovatieverplichting), dubbele beglazing, elektriciteit conform en asbestveilig gemaakt, biedt deze woning gemoedsrust en comfort voor jou en je gezin. Beschikbaar na akte, in onderling overleg.

Contacter