Maison à vendre

385000€

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11369248
Immoweb code : 11369248

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne woning is volledig instapklaar en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 120m² gelegen op een perceel van 2,10 are. Winkels, scholen, het openbaar vervoer en verbindingswegen zijn vlakbij gelegen en er bevindt zich een speeltuin in de straat.
De indeling is als volgt: op het gelijkvloers, volledig voorzien van vloerverwarming, bevindt zich een inkomhal met gastentoilet en technische ruimte, moderne leefruimte met open keuken voorzien van marmeren eettafel, een kookeiland met elektrische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, vaatwasmachine, dubbele spoelbak, ingebouwde frigo met diepvriezer en een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar 3 slaapkamers in laminaat (14m²; 12m²; 11m²), een aparte toilet en een badkamer uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. De zolderverdieping is bereikbaar via een trapladder vanuit de nachthal en is geschikt als ruime stockagezolder. Bovendien is er een gezellige, westelijk georiënteerde tuin met een terras. Naast het huis bevindt zich nog een oprit met twee staanplaatsen.
Centrale verwarming op aardgas | regenwaterput 7.500l, aangesloten op buitenkraantje en toiletten | waterontkalker.

BEZOEKDAG OP 19 MEI NA AFSPRAAK

Contacter