Maison à vendre

429000€

4 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11136807
Immoweb code : 11136807

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
303 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare halfopen gezinswoning met 4 slaapkamers is gelegen op een boogscheut van het gemeentepark van Kapellen. Het dorpscentrum, scholen, bus- en treinverbindingen bevinden zich op wandelafstand.

U betreedt de woning via de inkomhal. Van daaruit heeft u toegang tot de woonkamer en de volwaardige kelder. Ook de trap naar de eerste verdieping vindt u hier. De gelijkvloerse verdieping bestaat verder uit een ruime L-vormige leefruimte met aansluitend de keuken, apart toilet en veranda die nu dienst doet als speelkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime nachthal, twee slaapkamers, waarvan één met ingemaakte kasten, en een grote badkamer met bad en inloopdouche. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan één met ingemaakte kasten. Via een vlizotrap heeft u toegang tot een handige bergzolder. De eerste en tweede verdieping zijn in 2020 uitgerust met airconditioning.

Rechts van de woning bevindt zich een oprit met plaats voor 2 wagens. De tuin is volledig omheind en afgesloten door een houten poort.

De veranda geeft uit op een terras met gezellige zithoek. In de tuin staat tevens een praktische garage voorzien van elektriciteit en water.

De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming met een hoogrendementsketel op aardgas.

Beste immobiliënkantoren, gelieve zich te onthouden. Bedankt.

Contact:

Tel.: 0489.36.10.01
Email : [email protected]

Contacter