Maison à vendre

595000€

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11204409
Immoweb code : 11204409

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
215 mètres carrés habitables
595 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige koppelvilla is gelegen tussen het centrum van Putte-Kapellen en de Kalmthoutse heide, in een rustige, met groen omgeven woonwijk.

De woning betreedt u via de ruime inkomhal met apart toilet. In de leefruimte is omwille van de grote raampartijen de lichtinval immens en de haard biedt extra gezelligheid. Aansluitend is de keuken voorzien van alle hedendaags comfort en kan je eenvoudig via de achterdeur de gezellige tuin in of naar de ruime achterin gelegen garage. Verder op het gelijkvloers bevindt zich een bureau/hobbyruimte of indien noodzakelijk een vijfde slaapkamer.
Op de verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

5 slaapkamers nog niet voldoende? Geen probleem. De zolder biedt enorm potentieel voor verdere uitbreiding van de woning. Deze is momenteel bereikbaar via een luik, maar omwille van de ruime nachthal mag het plaatsen van een vaste trap geen probleem zijn.

Verder is er nog een grote droge kelder met aansluitingen voor wasmachine en droogautomaat, en voldoende ruimte voor voorraad en berging.

De woning werd recent volledig geïsoleerd waardoor energielabel B is gerealiseerd en de elektrische installatie is conform bevonden.

Bent u op zoek naar een ruime instapklare woning op een schitterende locatie? Maak dan zeker vrijblijvend een afspraak en wij leiden u met plezier rond.

Contacter