Maison à vendre

429000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11327436
Immoweb code : 11327436

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
604 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. EERSTE BEZOEKDAG: zaterdag 27 april 2024. Leg nu uw bezoekmoment vast!
Op een uitermate rustige locatie gelegen halfopen bebouwing met een leuke tuin en garage.
De rust in combinatie met de ideale ligging t.a.v. het centrum van Kapellen en de belangrijkste verbindingswegen naar Antwerpen en Nederland maken dat deze woning op een echte toplocatie gelegen is.
Gelijkvloers vinden we de inkomhal (met apart toilet), de lichtrijke leefruimte, de keuken en een gezellige eetplaats, welke uitziet over de tuin. Hier kan men 's ochtends in alle rust genieten van een lekker tasje koffie of thee!
Op de eerste verdieping vinden we dan drie slaapkamers (17m², 14,50m2 en 6,40m²) en een badkamer (ligbad met douchevoorziening, enkel lavabomeubel en kast).
De zolderverdieping is thans in gebruik als bergruimte, doch biedt U wel degelijk uitbreidingsmogelijkheden. Ook nog vermeldenswaardig zijn de uitbreidingsmogelijkheden richting de rechtse perceelsgrens.
Tevens beschikt de woning over een grote garage, achteraan de tuin, en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zowel vooraan als achteraan.
Ook de grote en goed onderhouden tuin verdient een vermelding. De verschillende terrassen bieden U de mogelijkheid om op elk moment van de dag te genieten van het zonnetje (als ze tenminste schijnt). In deze groene omgeving komt U gegarandeerd tot rust.
Aan bergruimte tenslotte ook geen gebrek. Naast de garage beschikt U hi

Contacter