Maison à vendre

269000€

4 chambres

Immoweb code : 11352981
Immoweb code : 11352981

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning aan de Nieuwstraat 8 in Lembeke biedt niet alleen een prachtige basis voor een comfortabel en modern thuis, maar het biedt ook een unieke kans om het naar eigen smaak verder af te werken. Hoewel de ruimtes al zijn ingericht met smaakvolle details en functionele elementen, is er nog voldoende ruimte voor persoonlijke aanpassingen en verbeteringen.

Met zijn royale inkomhal en open leefruimte op de begane grond, biedt de woning een uitnodigende sfeer die perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige woonomgeving. De keuken, hoewel volledig afgewerkt, kan worden aangepast aan individuele voorkeuren met betrekking tot apparaten, werkbladen en opslagruimte.

De slaapkamers op zowel de eerste als de tweede verdieping bieden een comfortabele basis, klaar om te worden aangekleed met persoonlijke accenten zoals kleuren, decoraties en meubilair. Deze ruimtes kunnen worden omgetoverd tot oases van rust en ontspanning.

De royale tuin met terras biedt ook talloze mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en aanpassing. Of het nu gaat om het toevoegen van bloembedden en plantenbakken, het installeren van buitenverlichting of het creëren van een speelruimte voor kinderen, de buitenruimte kan worden omgevormd tot een privé-oase die perfect past bij de levensstijl van de bewoners.

Bovendien biedt de aanwezigheid van een garagebox extra mogelijkheden voor opslag of zelfs het creëren van een werkplaats of hobbyruimte.

Contacter