Maison à vendre

895000€

4 chambres 419 mètres carrés

Immoweb code : 9290179
Immoweb code : 9290179

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
419 mètres carrés habitables
5044 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze schitterende herenhoeve is gelegen in alle rust op ca 5.050 m² grond op de rand van Turnhout en Tielen. Het eigendom omvat een royale inkomhal, een majestueuze leefruimte met open haard, aansluitend de eetkamer met extra zithoek, een geïnstalleerde keuken met aansluitend de wasplaats, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, dubbele garage.

Indeling gelijkvloers:

We betreden de villa via een prachtige inkomhal met vide waardoor hier een open gevoel gecreëerd werd. Rechts van de inkomhal treffen we de vestiaire en het toilet aan. Via de passerelle komen we in de mooie orangerie die momenteel dienst doet als kantoor. Hier is het heerlijk werken met het prachtige uitzicht op de tuin.

Het woongedeelte situeert zich volledig links van de inkomhal en beschikt over een woonkamer onderverdeeld in verschillende compartimenten die samen een riante leefruimte vormen. De mooie openhaard staat hier centraal. De specifieke afwerking met oude balken en eiken parket vallen hier direct in het oog. De eetkamer biedt dankzij de grote raampartijen zicht over de tuin. De extra gezellige zithoek met romantische serre treffen we achteraan aan en beschikt over een haardcassette.

Verder treffen we op het gelijkvloers nog een wasplaats met ingemaakte kasten aan en een ruime garage voor twee wagens en bergruimte.

Verdieping:
Links van de overloop treffen we de masterbedroom met dressing en aansluitend de ruime badkamer met inloopdouche, toilet, ligbad en dubbele wastafel.

Contacter