Maison à vendre

199500€

1 chambre 94 mètres carrés

Immoweb code : 11336901
Immoweb code : 11336901

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
94 mètres carrés habitables
129 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige gerenoveerde open bebouwing (starterswoning) in Knesselare is de perfecte woning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Gelegen op een perceel van 129 vierkante meter, biedt deze woning tal van mogelijkheden voor zowel starters als investeerders.

De woning is opgeknapt in 2024 en is voorzien van alle gemakken. Met een bewoonbare oppervlakte van 94 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een comfortabel leefgedeelte. De woning beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer, wat het ideaal maakt voor een alleenstaande of een koppel.

De EPC-waarde van 583.00 geeft aan dat de woning nog energiezuiniger kan worden gemaakt, wat een mooie kans biedt om de woning verder te verduurzamen.
Mits het installeren van een warmtepomp kan heel gemakkelijk de renovatieverplichting naar een D score worden voldaan. (Bijlage en epc kan hiervoor opgevraagd worden met de simulatie)

Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een woning als investering of om te starten als starterswoning gelegen in een rustige omgeving.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via Vagenende Yuksel - [email protected]

Contacter