Maison à vendre

* 310686€

3 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 10418207
Immoweb code : 10418207
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
380 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een woning waarin alles klopt. Van ruimtegebruik en afwerking tot ecologische en duurzame materialen. Uitgerust met innovatieve voorzieningen en geconnecteerd met het buitenleven. Een plek waar het goed vertoeven is. Jaar in jaar uit. Nu én in de toekomst.

Deze halfopen bebouwingen kenmerken zich door hun slim ruimtegebruik en flexibele indeling. Pas ruimtes aan naargelang je wensen. De woningen zijn energiezuinig, genieten van veel natuurlijk licht en hebben een eigen gezellige tuin. Stuk voor stuk unieke woningen met een eigen karakter, maar passend binnen het grotere geheel.Curtis Park staat volledig in het teken van duurzaamheid. Alle woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zijn hierdoor CO2-neutraal. Met een E-peil onder de 20 doen we het een stuk beter dan de norm voor een BEN-woning (E-peil 30).

Maar Curtis Park is niet alleen duurzaam in de gebruikte materialen en faciliteiten, ook in het groen in en rond de buurt. Bossen en weides op een boogscheut van je toekomstige woning, een eigen park als ‘groene long’. De vele tuintjes, gemeenschappelijke groenzone en lanen met bomen geven Curtis Park zijn unieke, groene karakter. Ontdek het zelf op onze website www.curtispark.be!

Contacter