Maison à vendre

345000€

3 chambres 123 mètres carrés

Immoweb code : 11154428
Immoweb code : 11154428

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
123 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde, charmante woning (123m²) voorzien van 3 slaapkamers en aangelegde tuin op toplocatie te Kontich!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Kontich, centraal maar tevens rustig nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Leefruimte, Open Keuken, Wasruimte, Badkamer, nachthal, masterbedroom, gastenkamer (1), gastenkamer (2), zolderberging, kelder en tuin met terras.

Omschrijving: U betreedt de woning via de leefruimte, op blauwe steen, met aansluitend de ruime, volledig geïnstalleerde en open keuken. Op het gelijkvloers vindt u alsook een wasruimte die voorzien is met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met wasmeubel. Via de nachthal komt u in het slaapgedeelte van de woning terecht, hier treft u een ruime masterbedroom en een gastenkamer, een bergruimte alsook een zolderruimte. De woning is alsook voorzien van een ruime aangelegde tuin met terras en een kelderberging.

Kortom: Gerenoveerde woning (123m²) met drie slaapkamers te Kontich!
Bijzonderheden:
- toplocatie
- EK-conform
- dubbele beglazing
- tuin met aangelegd terras
- Jacuzzi

EPC: 304 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter