Maison à vendre

290000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11339553
Immoweb code : 11339553

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in Magdalenastraat 24, waar de perfecte starterswoning op je wacht! Gelegen in het bruisende centrum, biedt deze woning het beste van twee werelden: de rust van een gezellig dorp en de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de lichte en ruime woonkamer, die overgaat in de keuken. De keuken is uitgerust met een vernieuwd werkblad en een inductievuur. Achteraan de keuken vind je een wc en een gezellige binnenplaats, ideaal voor ontspannen momenten in de zomer. Een luifel biedt hier de nodige schaduw op warme dagen, en er is een extra opbergruimte aanwezig voor al je spullen.

Een authentieke wenteltrap leidt je naar de eerste verdieping, waar de slaapkamer en de badkamer zich bevinden. De badkamer is voorzien van een eigen wc en een bad/douche combinatie.

Op de tweede verdieping wacht een grote ruimte op je, die naar wens kan worden ingericht als tweede slaapkamer, een comfortabele bureauruimte of extra opslagruimte. Het dak is in april 2024 vernieuwd en voorzien van nieuwe Velux ramen, waardoor deze ruimte nog meer potentieel biedt.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Dit kan via whatsapp of telefonisch
0475685428

Contacter