Maison à vendre

439000€

5 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11359662
Immoweb code : 11359662

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
192 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/kontich-wisselbeemd-3

In de rustige en groene straat 'Wisselbeemd' vinden we deze instapklare woning met 5 slpk. Dankzij de centrale ligging zijn winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer en invalswegen steeds vlakbij. De woning werd in 2018 gerenoveerd en omgetoverd van een bel-etage naar een prachtige eengezinswoning met de leefruimtes glv.

U betreed de woning via de inkomhal met apart toilet. Handige vestiarekasten werden ingebouwd onder de trap. Glv vinden we de gezellige leefruimte met tv-hoek. De eetruimte is voorzien van een groot schuifraam en kijkt uit over de tuin. De moderne keuken beschikt over de nodige toestellen. De onderhoudsvriendelijke tuin is omgeven door groen en heeft een groot terras. Vooraan de woning bevindt zich een handige fietsenberging met aparte toegang. Ook is er een oprit met plaats voor 2 wagens.

De 1e verd. is voorzien van 2 slpk (16m² en 11,5m²). De grote slpk beschikt over een schuifraam naar het platte dak dat werd vergund als groendak. De badkamer beschikt over een ligbad bij het raam, een inloopdouche en lavabo. Daarnaast werd een aparte ruimte ingericht als wasberging. Ook is er een 2e apart toilet. De 2e verd. biedt 3 volwaardige slpk (12m², 11m² en 11m²).

De woning werd uitgerust met 3 airco's en wordt verwarmd op gas.

Contacter